2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Hepimize Hayırlı Olsun!

2024-2025 Eğitim öğretim yılı mesajımız.

09.09.2024 46

Sevgili Öğrenciler, Veliler ve Öğretmenler,

Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hepimiz için sağlık, başarı ve mutluluk dolu geçmesini diliyoruz.

Öğrencilerimize: Yeni bilgiler öğrenmenin, arkadaşlıklar kurmanın ve hayallerinize bir adım daha yaklaşmanın keyfini çıkarın. Her gününüzü merakla ve azimle doldurun.

Velilerimize: Çocuklarınızın yanında olduğunuz, onlara destek verdiğiniz ve onların başarılarını paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu yıl da birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.

Öğretmenlerimize: Geleceğin mimarları olarak, öğrencilerimize rehberlik ettiğiniz ve onlara ilham verdiğiniz için minnettarız. Bu yıl da bilgi ve deneyimlerinizi öğrencilerimize aktararak onların gelişimine katkıda bulunacağınıza eminiz.

Hep birlikte, sevgi ve saygı çerçevesinde, başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeyi temenni ediyoruz.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Hepimize Hayırlı Olsun!